Catering till företag, institutioner, privatkunder direkt eller på festvåning. Eventverksamhet samt försäljning av eventutrustning. Konsulta inom restauration och livsmedelshandel, event. Matkurser samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 458 | 10 598 | 4 587 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 878 | 1 365 | 1 086 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 876 | 1 359 | 1 084 |
Årets resultat (tkr) | 510 | 797 | 671 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 356 | 3 569 | 2 238 |
Antal anställda | 10 | 9 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 458 | 10 598 | 4 587 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 878 | 1 365 | 1 086 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 876 | 1 359 | 1 084 |
Årets resultat (tkr) | 510 | 797 | 671 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 638 | 453 | 253 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 719 | 3 116 | 1 986 |
Tillgångar (tkr) | 5 356 | 3 569 | 2 238 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 208 | 1 698 | 901 |
Obeskattade reserver (tkr) | 827 | 602 | 255 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 322 | 1 270 | 1 083 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 356 | 3 569 | 2 238 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 300 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 9 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 146 | 1 178 | 1 529 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.7% | 12.9% | 23.7% |
Soliditet | 52.3% | 59.7% | 48.5% |
Kassalikviditet | 150.0% | 227.6% | 183.4% |
Catering till företag, institutioner, privatkunder direkt eller på festvåning. Eventverksamhet samt försäljning av eventutrustning. Konsulta inom restauration och livsmedelshandel, event. Matkurser samt därmed förenlig verksamhet.